Harry Potter ve Ateş Kadehi
 

J.K. Rowling’in yarattığı ve edebiyat dünyasında satış rekorları kıran Harry Potter serisinden uyarlanan dördüncü film olan Harry Potter ve Ateş Kadehi (Harry Potter and the Goblet of Fire) dünya ile aynı anda Türkiye’de de gösterime giriyor. Bu filmde Harry çocukluktan ergenliğe geçiyor ve yeni bir maceraya sürükleniyor.
(18 Kasım’da sinemalarda)

FİLMİN KONUSU

Harry anlaşılmaz bir şekilde, prestijli Üçbüyücü Turnuvası’na katılmak üzere seçilmesinden mutlu olmalıdır. Ama bu heyecan verici uluslararası yarışma, Harry’yi Hogwarts’ın yanı sıra, Avrupa’daki iki rakip büyücülük okulunun da daha büyük ve deneyimli öğrencileriyle karşı karşıya getirecektir.

Bu arada, Harry’nin ezeli düşmanı kötü kalpli Lord Voldemort’un destekçileri, Quidditch Dünya Kupası’nda Karanlık İşaret’lerini gökyüzüne ateşle işleyerek, hem Voldemort’un gücüne kavuşmasının işaretini verir, hem de büyücülük âleminde bir korku dalgası yayarlar. Ama Harry için, bu korkunç haber tedirginlik yaratan tek şey değildir: Hâlâ Hogwarts’ın Danslı Noel Balosu için bir eş bulamamıştır. 
  FİLMİN KÜNYESİ
 
Yönetmen: Mike Newell  

Senaryo: Steven Kloves 
Oyuncular: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Timothy Spall, Eric Sykes
Kaynak: Hürriyet 15 Kasım 2005

 
Süper Teyze 407
Yaşlı kadın uykusuzluktan yakınıyordu. Sonunda tanıdık bir eczaneden uyku hapları almaya karar verdi.Eczacı, hapları verdikten sonra yaşlı kadını uyardı : - Teyzeciğim,bu haplara başladıktan sonra  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.