Madonna’dan dans pistinde itiraflar
 

Popun Kraliçesi Madonna 10’uncu stüdyo albümü ‘Confessions on a Dance Floor’la hayranlarının karşısında. 17 Eylül’de piyasaya çıkan “Hung Up”la listeleri sallayan ünlü şarkıcı, yeni albümünü, 1500 hayranının katıldığı özel bir partiyle kutladı.

Partinin önemli bir özelliği, Madonna’nın 22 yıl önce İngiltere’de ilk kez sahne aldığı London Club’da düzenlenmiş olmasıydı. Gecede ‘Confessions on a Dance Floor’dan 5 parça seslendiren Madonna, eski şarkılarından “Everybody”i de söyledi.

Yeni albümü ‘Confessions on a Dance Floor’da Popun Kraliçesi bu kez eskiye geri dönmüş; müzikseverleri koltuklarından kaldırıp dans pistine sürüklüyor.

‘Confessions on a Dance Floor’ albümü, dinleyenleri 80’lere -o eski özlenen Madonna tarzına- geri kavuşturuyor.

Öncekilerine oranla dans müziğine daha çok ağırlık veren Madonna 80’lerin elektronik pop sounduna yakın bir iş çıkarmış.

Goldfrapp grubunun solisti Alison Goldfrapp tarafından, kendi müziklerini kopyalamakla suçlanan ve “yeterince yaratıcı değil” iddialarıyla karşı karşıya kalan Madonna sessizliğini sürdürüyor.

ABBA şarkısından ‘cover’ladığı ‘Hung Up’la eleştirmenlerden iyi puan alan şarkıcının hedefi, son albümüyle ‘American Life’ın yaptığı 2 milyonluk satış rakamını geçmek.
Kaynak: Ntvmsnbc 16 Kasım 2005

 
Süper Teyze 455
Serdar babasına dert yanıyordu : - Sınıftaki bazı arkadaşlarımla anlaşamıyorum babacığım, dedi., - Olabilir oğlum , dedi babası. Yetişkinler arasında da olur bazan böyle şeyler. Serdar öfkeliydi  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.