‘Şimdi Stuttgart’ta olmak vardı
 

İstanbul Kültür Sanat Vakfı; 2004 yılında Berlin’de başlattığı sanat etkinlikleri dizisine, 22-29 Kasım 2005 tarihleri arasında Stuttgart’ta düzenlenecek “Şimdi Stuttgart” festivali ile devam ediyor. 

Türkiye’de ve yurt dışında yaşayan Türk sanatçıları bir araya getiren ‘Şimdi Stuttgart’, sanatın farklı disiplinlerinden örneklerle zengin bir geçmişten yola çıkıp bugünün dinamik ve çağdaş Türkiyesi’ne ulaşan bir etkinlik serisi. ‘Şimdi Stuttgart’ kapsamında 8 gün boyunca, 14 festival mekanında sanatseverlere; hip-hop, caz ve rock’tan klasik ve geleneksel müziğe uzanan konserler, sergiler, tiyatro, dans, edebiyat sohbetleri ve film gösterimlerini kapsayan birbirinden nitelikli, pek çok dikkat çekici ve özgün 30’un üzerinde etkinlik sunulacak.

Stuttgart kenti, ‘Şimdi Stuttgart’ festivaline belli başlı konser ve gösteri mekanlarının yanı sıra, sokaklarıyla da evsahipliği yapacak. Festival süresince Stuttgart sokakları da İstanbul esintileri taşıyan sürpriz etkinlik ve konserlere sahne olacak.
Kaynak:Ntvmsnbc 17 Kasım 2005

 
Süper Teyze 212
Öğretmen öfkeli adımlarla arka sıralarda uyuklayan Ahmet’in yanına geldi ve çocuğu dürterek uyandırdı. Sonra da başladı bağırmaya :  Yine ders sırasında uyuyorsun Ahmet ! Bu kaçıncı ? Annenl devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.