Harry Potter Lord Voldemort ile karşı karşıya
 

Merakla beklenen Harry Potter serisinin yeni filmi ’Harry Potter ve Ateş Kadehi’ tüm dünyayla aynı anda ülkemizde bugün gösterime giriyor. Serinin dördüncü filminde, Harry’i Lord Voldemort ile ilgili kötü haberler bekliyor.

J.K. Rowling’in tüm dünyada satış rekorları kıran kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı’yla başlayan macera, Harry Potter ve Sırlar Odası, Harry Potter ve Azkaban Tuzağı ile devam etti. Serinin merakla beklenen dördüncü filmi Harry Potter ve Ateş Kadehi ise bugün sinemaseverlerle buluşuyor. Serinin bu bölümünde Harry’i, daha korkunç ve daha heyecanlı olaylar bekliyor.

LORD VOLDEMORT DİPDİRİ
Bu ayki Sinema dergisinin de geniş yer ayırdığı filmde, Harry Potter uluslararası düzeyde çok prestijli bir yarışma olan Üçbüyücü Turnuvası’nda Hogwarts’ı temsil etmek üzere seçiliyor. Bu heyecan verici uluslararası yarışma, Harry’yi Avrupa’daki iki rakip büyücülük okulunun deneyimli öğrencileriyle karşı karşıya getiriyor. Bu esnada, Harry’nin ezeli düşmanı kötü kalpli Lord Voldemort’un destekçileri, Quidditch Dünya Kupası’nda karanlık işaretlerini gökyüzüne ateşle işleyerek, hem Voldemort’un gücüne kavuştuğunun haberini verir, hem de bir korku dalgası yayarlar.

HARRY AŞKI KEŞFEDİYOR
Serinin bu bölümünde ön plana çıkan aşk, kahramanımız Harry’i de etkisi altına alıyor. Hogwarts Danslı Noel Balosu için henüz bir eş bulamayan Harry, kendisinden bir sınıf küçük olan okul arkadaşı Cho Chang’dan etkileniyor. Harry’nin yakın arkadaşları Ron ve Hermione ise bu bölümde arkadaşlıktan öte bir yakınlık hissetmeye başlıyorlar.  
Kaynak:Sabah 18 Kasım 2005
 
 

 
Süper Teyze 292
Kompozisyon ödevinin konu başlığı ‘yaşadığınız oda’ idi. Çocuklar evdeki odalarını,oyuncaklarını,kitaplarını,giysilerini,eşyalarını yazarak anlatacaklardı. Tamer sıra arkadaşına : - Benim için ço devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.