Diliyle gitar çaldı
 

Dünyanın en önemli gitar virtüözlerinden biri olan Steve Vai, ’Real Illusions Tour 2005’ turnesi kapsamında Ankara’da konser verdi. Vai’nin konserine büyük ilgi gösteren başkentliler, konserin yapıldığı Saklıkent Kültür ve Eğlence Merkezi önünde saatler öncesinden uzun kuyruklar oluşturdu.

HERKESİ COŞTURDU
Enstrümantal bestelerin ağırlıkta olduğu konserde, sanatçının ’My Guitar Wants To Kill Your Mama’ şarkısına, salonu dolduran müzikseverler de eşlik etti. Gitar virtüözlüğü kadar sahne şovlarıyla da tanınan Steve Vai, gitarını ensesine ve sırtına koyarak çaldığı melodilerle büyük alkış aldı. Vai’ın seyirciyi en çok coşturan gitar çalış tekniği ise bir şarkısında dilini kullanarak yaptığı gitar solo oldu. Bu arada Vai’nin konseri öncesi grubuyla birlikte sahne alan ABD’li gitarist Eric Sardinas’ın, sahnede gitarını yakması gecenin unutulmaz anlarından biri oldu.
Kaynak: Sabah 21 Kasım 2005

 
Süper Teyze 263
Öğretmen karne gün sınıfın en tembel öğrencisi Aykan’ı yanına çağırdı: - Baban için endişeleniyorum çocuğum, dedi. Akşam karneni gördüğünde saçları birdenbire ağarabilir. Aykan pis pis güldü : devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.