Kardelenler’e 68 bin seyirci
 

Önceki akşam Kardelenler Projesi kapsamında 21’inci kez sahneye çıkan Sezen Aksu’nun bu konserlerini toplam 68 bin kişi izledi.

Kadın ve aileden sorumlu Devlet Bakanlığı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Turkcell’in ortaklaşa yürüttüğü "Kardelenler Projesi"ne destek veren Sezen Aksu, önceki akşam TİM’de (Türker İnanoğlu Maslak Show Center) konser verdi.
"Kızlarımızı okutalım, kızlarımız geleceğimizdir" sloganı ile sahneye çıkan Aksu, söylediği şarkılarla davetlileri coşturdu. Bugüne kadar 17 farklı noktada verdiği 21 Kardelen konseri 68 bin kişi tarafından izlenen Aksu, projeye gönül verenlere teşekkür etti.

Milliyet’e teşekkür
Aksu, konserde ayrıca, "İnsani duyarlılığı yüksek olan herkese ve ’Baba Beni Okula Gönder’ kampanyası için Milliyet gazetesine teşekkür ediyorum" dedi.
Yetkililerin verdiği bilgiye göre yurtdışında ödüller alan "Kardelenler Projesi" kapsamında bugüne kadar ulaşılan rakamlar şöyle:
10 bine yakın kız öğrenciye burs verildi. 4 bin 400 öğrenci mezun oldu. 560 öğrenci üniversitede okumaya hak kazandı. Sınavla belirlenen 26 öğrenci de İstanbul TED Koleji’nde burslu ve yatılı okumaya başladı.
Kaynak:Milliyet 21 Kasım 2005

 
Süper Teyze 387
Yorgun argın uyanan genç adama karısı sordu : - Uyuyamadın mı hayatım ? Yine büyün gece koyunları mı saydın yoksa ? - Bildin ‘ dedi genç adam. Tam ikiyüzseksenüç milyon dörtyüzdoksanbeş tane k devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.