Müzik efsanelerine ödül
 

İngiltere müzik piyasasının en iyileri seçildi. Pink Floyd, Eurythmics ve Bob Dylan’ın ödül aldığı törene, Ozzy Osbourne’un gösterisi damgasını vurdu.

İngiltere’de her yıl geleneksel olarak verilen ’The Hall of Fame’ ödülleri efsanevi yıldızlara Londra’daki Alexandra Palace’ta verildi.
 
The Hall of Fame ödülü, geçtiğimiz yıl İngiliz müziğini etkileyen sanatçılara verilmişti. Bunların arasında, U2, Michael Jackson, Queen ve The Beatles gibi isimler bulunuyordu.
 
Hendrix’e de ödül
 
Bu yılsa Pink Floyd, The Who, Eurythmics, New Order, Bob Dylan, Ozzy Osbourne ve Black Sabbath ödüle değer görüldü. Özel ödüller Jimi Hendrix ve İngiliz Dj John Peel onuruna verildi.
 
İngiliz televizyon programı sunucusu Dermot O’Leary’nin sunduğu gecede, Eurythmics, Alanis Morissette ve Guns’n Roses’ın gitaristi Slash konserler verdi.
 
Gecenin en çok konuşulan konusu ise Ozzy Osbourne’un şarkı söylerken birden pantolonunun indirmesi oldu.
Kaynak:CnnTürk 18 Kasım 2005

 
Süper Teyze 160
Karı koca kırkayaklar başbaşa vermiş, televizyon seyrediyorlardı. O akşam televizyonda ülkenin en sevilen, en çekici, en uzun bacaklı kadın yıldızının dans gösterisi vardı. Erkek kırkayak program bo devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.