Jolie ve Pitt Pakistan’a gidiyor
 

Hollywood yıldızları Angelina Jolie ve Brad Pitt, ekim ayında depremin yerle bir ettiği Pakistan’ı gelecek günlerde ziyaret etmeyi planlıyor.

Angelina Jolie, BM Mülteciler Yüksek Komiserliği’nin iyiniyet elçisi olduğu ağustos 2001’den bu yana 20’den fazla ülkeyi ziyaret etti.
 
Pitt ile birlikte BMMYK’nın İsviçre’nin Cenevre kentindeki genel merkezinde düzenlenen özel toplantıya katıldıktan sonra açıklama yapan Jolie, "gelecek günlerde Pakistan yolunda olacağız" dedi.
 
BMMYK için Sierra Leone, Kamboçya, Kosova, Rusya ve Sudan’ın Darfur bölgesini ziyaret eden Jolie, Cenevre’deki özel toplantıda, BMMYK çalışanlarına çevre, kadınlara karşı şiddet ve kadın ticareti konusunda konuştuğunu söyledi.
 
Pitt ilk kez gidiyor
 
BMMYK sözcüsü Jennifer Pagonis, "o görevini çok ciddiye alıyor. İnsanların bir mültecinin zor yaşamını anlamasına yardımcı olabilecek muazzam bir iyi niyet elçisi" dedi.
 
Brad Pitt ise BMMYK’nın genel merkezini yılda bir kez ziyaret eden Jolie’ye ilk kez eşlik ediyor.
 
73 bin kişi hayatını kaybetti
 
Pakistan’da, 8 ekimde meydana gelen depremde 73 binden fazla kişi ölmüş, yüzbinlerce kişi evsiz kalmıştı.
 
BM yardım kuruluşlarına göre sert kış koşullarının etkili olmaya başladığı dağlık Keşmir bölgesinde depremzedelerin büyük ölçüde yardıma ihtiyacı bulunuyor.
Kaynak: CnnTürk 23 Kasım 2005


 
Süper Teyze 4
İki  arkadaş konuşuyorlardı. Defne sordu : - Sen nerede doğduğunu biliyor musun ? Eda bilgiç bilgiç cevap verdi : - Tabi biliyorum ! Büyük bir bölümüm Ankara’da dünyaya gelmiş. Defne şaşırm devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.