Harry Potter Kuzey Amerika zirvesinde
 

Harry Potter serisinin son filmi ‘Harry Potter ve Ateş Kadehi’ Kuzey Amerika’da zirveye yerleşti.
 
Şükran Günü tatilinin son 3 gününde 54.9 milyon dolarlık hasılat yapan filmin son 5 günlük hasılatı 81.3 milyon dolar, 10 günlük toplam hasılatı ise 201.1 milyon dolar oldu.

Filmin dağıtımını üstlenen Warner Bros. firmasından yapılan açıklamada, sadece 10 gün içince 200 milyon dolarlık hasılat yapan ‘Ateş Kadehi’nin dört Harry Potter filmi içinde bu rakama en hızlı ulaşan film olduğu belirtildi.

İKİNCİ SIRADA ‘HARRY POTTER VE FELSEFE TAŞI’ VAR
Seride bu rakama en çok yaklaşan filmin ise 2001 yılında vizyona giren ve ilk 10 günde 186 milyon dolarlık hasılat yapan serinin ilk filmi ‘Harry Potter ve Felsefe Taşı’ olduğu kaydedildi.

Eleştirmenler, ‘Ateş Kadehi’nin, serinin en başarılı filmi kabul edilen ilk filmin toplam 317.6 milyon dolarlık hasılatını geçebileceğini ifade ediyor.

Bu arada, daha önceki üç filmin aksine ‘Ateş Kadehi’ne 13 yaş sınırlaması getirilmesinin çocuk izleyici sayısını düşürebileceği ifade edilirken, Warner Bros. firmasının dağıtım müdürü Dan Fellman, “Harry Potter’ın seyircileri bu filmlerle büyüdükleri için ana izleyici grubumuz 13 yaş sınırlamasına takılmadan filmi izleyebilecek” şeklinde konuşuyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 28 Kasım 2005

 
Süper Teyze 450
  Genç adam, öğle yemeği için küçük bir lokantaya girmiş, tas kebabı ve pilav ısmarlamıştı. Az sonra istediği yemekler geldi ve çok acıkmış olan adam hemen yemeye başladı. Yemekten birkaç kaşık  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.