‘Panda köpek’ görenleri şaşırtıyor
 

Çünkü sahibinin saç boyasıyla boyadığı “Columbo”, bir köpekten çok pandaya benziyor.

Eski sahibi tarafından sokağa bırakılan Columbo, yeni imajına alışmakta güçlük çekse de şimdi gördüğü ilgiden memnun...

Son günlerde Japonya’nın başkenti Tokyo’da, sahibiyle dolaşan bir köpek görenleri bir hayli şaşırtıyor. Çünkü Columbo adı verilen bu köpek, bir köpekten çok pandaya benziyor.

Gözünün çevresindeki siyah halkaları ve vücudundaki siyah lekeleri ile küçük bir pandadan farksız olan Columbo aslında doğuştan böyle değildi. Ama bu görünüm ona yepyeni bir hayat kazandırdı.

Sahibinden ayrıldığı ilk dönemde bir hayli saldırgan olması, sürekli havlaması ve bacağındaki sakatlığı nedeniyle pek de dikkat çekmeyen Columbo, yeni imajıyla bir hayli popüler oldu. Pet shop dükkanının sahibi, panda köpek Columbo’ya ayda bir özel bir saç boyası ile boyadığını belirtiyor.

Columbo’nun popülaritesini kullanarak da köpeklerini sokaklara bırakanlara bir mesaj vermeye çalıştığını anlatıyor. Zira verilere göre sadece geçen yıl Tokyo’da 3 bin köpek sahipleri tarafından sokaklara bırakılmış ve bunların 700’ü kendilerine yeni bir ev bulunamadığı için uyutulmuş.
Kaynak: Ntvmsnbc 28 Kasım 2005


 
Süper Teyze 305
Yaşlı pireye, LOTO dan büyük ikramiye çıkmıştı. Bütün akrabaları yaşlı pirenin sevincini paylaşmak için çevresini bir anda sarıverdiler. Genç pirelerden biri sordu : -Ne yapacaksın bu kadar paray devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.