Pop kraliçesine üç günlük düğün
 

Napa Vadisi, geçtiğimiz hafta sonu masal gibi bir düğüne evsahipliği yaptı. Ünlü pop şarkıcısı Christina Aguilera ve müzik yapımcısı Jordan Bratman, 125 yakın dostlarının katıldığı ve üç gün üç gece süren kutlamalarla evlendi.

Pop yıldızı Christina Aguilera, 2002 yılında tanıştığı ve geçtiğimiz şubat ayında nişanladığı müzik yapımcısı Jordan Bratman’la üç gün üç gece süren kutlamalarla evlendi.

Düğününü birçok ünlünün düğününü planlayan Michael Gapinski’yle birlikte organize eden şarkıcı, 125 yakın dostuna düğünden iki gün önce Napa Vadisi’ndeki çiftlik evlerinde bir kokteyl verdi. Bir caz grubunun çaldığı gecede konuklara içinde ünlü çiftin düğünü hakkındaki düşüncelerini yazmaları için not defterlerinin de bulunduğu hediye sepetleri dağıtıldı.

Cuma akşamı Auberge du Soleil’de yapılan prova yemeği ise Japon temalıydı. En sevdikleri ülke olan Japonya’nın kültürünü arkadaşlarına yaşatmak isteyen çift, bu gecede de konuklarına Kama Sutra yağı ve Japon mumları hediye etti.

ÇADIRDA YEMİN ETTİLER

Ve büyük gün! 19 Kasım Cumartesi günü saat 17.30’da Christina Aguilera ve Jordan Bratman, Napa Vadisi’ndeki bir bağda kış temalı bir çadırda Musevi töreniyle yemin ettiler.

Aguilera İspanyol esintileri taşıyan Christian Lacroix imzalı gelinlik, Bratman ise Dior imzalı bir smokin giymişti. Yemin sonrası İngiliz mücevher tasarımcısı Stephen Webster’ın tasarladığı alyanslarını takan çift, nedimeleri ve sağdıçlarıyla fotoğraf çektirdiler.

Aguilera’nın yakın arkadaşı Sharon Stone’un da davetliler arasında olduğu konuklar, tören sonrası Taste Catering’in hazırladığı düğün yemeğini yediler. Çikolatalı düğün pastası kesildikten sonra ise konuklar 17 kişilik orkestranın şarkılarıyla dans ettiler.
Kaynak: Hürriyet 29 Kasım 2005

 
Süper Teyze 161
Küçük Ada heyecanla annesine koştu : - Anneciğim bak ! Bahçede dört tane böcek yakaladım. İkisi dişi, ikisi de erkek ! - Aferin oğlum, dedi annesi. Peki cinsiyetlerini nereden biliyorsun ?  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.