1 kilo ağırlığında
 

Bilişim sektörünün önde gelen firmalarından Fujitsu Siemens’in 1 kilo ağırlığındaki yeni ultra-hafif dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı Lifebook P1510 piyasaya sürüldü. Bir dizüstü bilgisayarın tüm fonksiyonlarını tablet PC ile birleştiren ve mobilitede standartları yükselten Lifebook P1510 yapısına rağmen güçlü özellikleriyle dikkat çekiyor.

Fujitsu Siemens’in bir kiloluk Lifebook P1510 dizüstü bilgisayarı, Intel Centrino teknolojisi ile maksimum iş yükü altında bile yeterli gücü sağlıyor. Lifebook P1510’un çalışma süresi isteğe bağlı olarak altı hücreli pil ile 8.5 saate kadar uzatılabiliyor. Entegre parmak izi algılayıcısı ek bir rahatlık ve güvenlik sağlarken, diğer taraftan dokunmatik (pasif digitizer) teknolojisi, herhangi bir işaretleme kalemi kullanarak yazı yazabilme olanağı veriyor.

Dünyanın en hafif dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı Lifebook P1510, Intel Centrino Mobil teknolojisi Intel Pentium M işlemci ULV 753 (1,20 GHz) işlemciye sahip ve özel bir ‘digitizer’ kaleme ihtiyaç duymuyor. Ürün; 60 GB 1.8’’ hard diske, 512 MB DDR2 belleğe, entegre Bluetooth teknolojisine ve el yazısı tanıma özelliğine sahip Lifebook P1510, Windows XP Tablet PC Edition 2005 ile beraber sunuluyor.
Kaynak:Hürriyet 28 Kasım 2005

 
Süper Teyze 255
Öğretmen sınıfın en zeki öğrencilerinden  Neşe’ye sordu : - Sence zürafaların boyunları neden çok uzundur kızım ? Neşe cin gibi gülümseyerek cevap verdi : - Ağaçların yüksek dallarında devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.