Ev telefonu da fotoğraf çekecek
 

Dünyanın kameralı ve MMS’li ilk kablosuz ev telefonu olan Gigaset SL 740/SLX 740isdn Avrupa’da piyasaya çıktı.

Siemens Mobile, sabit hatlı telefonlara fotoğraf çekme, görüntü iletme özelliği kazandırdı. Dünyanın kameralı ve MMS’li ilk kablosuz ev telefonu olan Gigaset SL 740/SLX 740isdn Avrupa’da piyasaya çıktı.

SIEMENS Mobile, sabit hatlı ev ve ofis telefonlarına (DECT) getirdiği yenilikle dünyada ilk kez ev telefonu ile fotoğraf çekme ve görüntüyü sabit hat üzerinden iletme olanağı sundu. Siemens Kablosuz Ürünler Başkanı Clemens J Joos, Gigaset SL ve SLX 740 isdn adı verilen yeni telefonlar aracılığıyla ses, müzik ve görüntü transferi yapılabileceğini, yeni telefonların MMS (Multi Media Messaging Services) özelliği olan mobil telefonlarla aynı özellikleri taşıdığını söyledi.
  
Ev ve ofis içinde mobil özelliği bulunan yeni telefonlarla sabit hat üzerinden görüntü transferi de yapıldığını belirten Joos şöyle devam etti:

     ‘Yeni ürünümüz ev terminalleri üzerinden iletişim olanağı veriyor. Televizyondaki bir görüntü ya da sesi, kendi görüntünüzü, bir müzik klibini, ev ve cep telefonlarına, kişisel bilgisayarlara ya da televizyona gönderebilirsiniz. Evinizdeki terminal ve yeni telefonumuz SL- SLX 740 aracılığıyla size bir MMS platformu sunuyoruz.’


Kaynak: İnternet Haber 9/5/2004


Kaynak: İnternet Haber 9/5/2004


Kaynak: İnternet Haber 9/5/2004

 
Süper Teyze 159
Müzik öğretmeni Ebru’ya sordu : - En eski müzik enstrumanının  hangisi olduğunu biliyor musun kızım ? Ebru uzun süre derin derin düşündükten sonra : - Bence akordiyondur öğretmenim ! devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.