Bir film yapımcılığı eksik kalmıştı!
 

Ünlü pop yıldızı Madonna film yapımcılığına da el atmayı düşünebileceğini söyledi. Madonna’nın eşi ünlü yönetmen Guy Ritchie ise “rekabet olmadan da idare edebileceği” fikrinde.

İsveçli yönetmen Jonas Akerlund’un yönetmenliğini yaptığı “I’m Going to Tell You a Secret” (Sana Bir Sır Vereceğim) adlı belgesel filmin Londra’daki bir gösterimine katılan Madonna burada basın ile sohbet etti. Sohbet sırasında, film yapımcılığına el atabileceğini belirten Madonna, “Evet bu büyük bir öğrenim deneyimi oluyor ve Jonas pek çok karar verme aşamasında benim fikrimi de alıyor, bu yüzden bunu seviyorum” diye konuştu.

Madonna’nın sözlerine eşi ünlü yönetmen Guy Ritchie ise gülerek, “rekabet olmadan da idare edebilirim” karşılığını verdi.

Ritchie, eşi Madonna’nın film yapımcılığına el atmasını nasıl karşılayacağı yolundaki soruları ise “Bilmiyorum. O zaten bir bakıma bazı şeyleri yönetiyor. Bu yüzden bunun yeni bir şey olacağı kanısında değilim” şeklinde yanıtladı.
Kaynak: Ntvmsnbc 30 Kasım 2005

 
Süper Teyze 372
Küçük Koray kahvaltı masasında anne ve babasıyla sohbet ediyordu : - Dün gece korkunç bir rüya gördüm, dedi. - Hayırdır inşallah, neymiş  ? dedi merakla annesi. - Ne kadar korkun old devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.