King Kong New York’ta
 

New York’un, sembol gökdeleni Empire State kadar ünlü dev gorili King Kong, kendisini çok seven kente geri döndü.

King Kong’un ürkütücü resimleri haftalardır New Yorklular’a, kahramanlarının dönüşünü haber veriyordu. Sonunda King Kong 150 milyon dolarlık yeni filmiyle az sayıda sinemada gösterime girdi. Film, Noel’e yakın, ABD genelinde gösterime sokulacak.

1933 yapımı ilk King Kong’un senaryosuna sadık kalan yapımcılar, filmi yine 1930’ların New York kentinde, ancak bu kez son teknolojiyi ve en gerçekçi efektleri kullanarak çekmişler.

Dev goril, yine avucunda taşıdığı sarışın aktrise (Naomi Watts) aşık oluyor. Watts ise, King Kong ile -’Piyanist’ filminden tanıdığımız- Adrian Brody arasında duygusal ikilem yaşıyor.

Sonunda aşkına karşılık bulamayan King Kong, New York’u alt üst ettikten sonra Empire State binasına çıkıp, kendi sonunu hazırlıyor.

BLOOMBERG BU HAFTAYI KING KONG’A ARMAĞAN ETTİ
New Yorklular’ın kara mizah anlayışını yansıtan ve daha 1933’te ‘Dünyanın Sekizinci Harikası’ olarak adlandırılan King Kong, New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg’in de takdirini kazandı. Bloomberg bu haftayı King Kong’a armağan etti. Ayrıca dev gorilin anısına New York lotosu 55 milyon dolarlık özel çekiliş düzenledi.
Kaynak: Ntvmsnbc 6 Aralık 2005


 
Süper Teyze 59
Selim yine derse geç kalmıştı. Öğretmeni azarladı : - Okula geç kalmak çok kötü bir alışkanlık Selim. Bizden özür dilemen gerekiyor ! Selim şaşkındı : -Neden öğretmenim ? Babam her zaman öğ devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.