Organize helikopter
 

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazıp yönettiği üçüncü filmi ‘Organize İşler’de, izleyici başrol oyuncusu olarak İstanbul’la karşılaşacak! Super Gyron FS kamera stabilizasyon sistemini bu film için ilk kez Türkiye’ye getiren ‘Organize İşler’ ekibi, şehrin bilinmeyen güzelliklerini beyaz perdeye taşıdı.

YILMAZ Erdoğan, Tolga Çevik, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Özgü Namal, Cem Yılmaz, Ebru Akel, Cezmi Baskın, İclal Aydın gibi isimleri oyuncu kadrosunda buluşturan ‘Organize İşler’ filminde asıl başrol İstanbul’un oldu! Necati Akpınar’ın yapımcılığını üstlendiği filmin teknik ekibi, helikopterden aldıkları görüntüler sayesinde izleyicilere İstanbul’un bambaşka bir yüzünü gösteriyor. Super Gyron FS kamera stabilizasyon sisteminin bu amaçla ilk kez Türkiye’ye getirildiği film için ayrıca helikopterle gece uçuşu da gerçekleştirildi. Garanti Bonus Card sponsorluğunda 23 Aralık’ta seyirciyle buluşacak filmin biletleri 10 Aralık’ta tüm sinemalarda satışa sunuldu.
Kaynak:Hürriyet 14 Aralık 2005

 
Süper Teyze 297
Saatlerce kuaförde sıranın kendisine gelmesini bekleyen kadın vazgeçmek üzereydi ki : - Buyurun bayan, sıra sizde ! dendiğini duydu. Aynanın karşısındaki koltuğa oturup beklemeye başladı. Az s devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.