Tarkan Türkiye’nin pop müzik elçisi
 

Atlantic Records’un kurucusu ve başkanı Ahmet Ertegün, Tarkan’ın dünyanın tanıdığı ilk Türk sanat-çısı olduğunu söyledi. Uzun zamandır üzerinde çalıştığı İngilizce single’ı ‘Bounce’ ile istediği çıkışı yapamadığı konuşulan Tarkan’a, ABD’de yaşayan ünlü müzik adamı Ahmet Ertegün destek çıktı.

Tarkan’ın Türkiye’nin pop müzik elçisi olduğunu belirten Ertegün, onun tüm dünyaca tanınan ilk büyük Türk sanatçısı olduğunu, üstelik bunu Türkçe şarkı söyleyerek yaptığını ifade etti. ‘Tarkan müziği iyi anlıyor. İyi sesi var ve iyi şovmen. Çok da plak sattı’ diyen Ertegün, Tarkan’la ABD’de bazı müzik çalışmaları yaptıklarını, daha çok ‘Rythm’n Blues’ ağırlıklı olan bu çalışmaları ileride CD olarak yayınlayacağını kaydetti. Bu arada ‘Bounce’ adlı şarkısına klip çekmek üzere birkaç hafta önce Amerika’ya giden Tarkan ise, dönüşünde şarkısını eleştirenlere şöyle yanıt verdi: ‘Biraz sabredin, bekleyin. Eminim ki tüm şarkılarım dillere dolanacak. Çok zor ve zahmetli bir dönem geçirip, ortaya bir albüm çıkardık. Ama erken davrananlar yine hayal kırıklığına uğrayacak. Kimse acele etmesin ve Amerika’da çektiğimiz yeni klibi izlesin. Eğer şarkılarım dillere düşmezse o zaman konuşalım’ dedi.
Kaynak:Hürriyet 15 Aralık 2005

 
Süper Teyze 397
Küçük Esra arkadaşına anlatıyordu : - Dün annemlerle piknik yapmaya gittik. Kırlarda yürüyüş yaparken, iki tane dört yapraklı yonca buldum. İnanabiliyor musun ? - Harika ! dedi arkadaşı. Sana şans devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.