TEMA’dan ’Her Okula Bir Kütüphane’ kampanyası
 

TEMA Vakfı İl Temsilcisi Coşkun Erüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okuma alışkanlığını artırmak amacıyla başlattıkları kampanya kapsamında ilk olarak Atatürk İlköğretim Okulu’na kitap bağışında bulunduklarını ifade etti.

Kampanya kapsamında 10 bin kitap toplamayı hedeflediklerini belirten Erüz, ’’Bunları kitap ihtiyacı olan okullara bağışlamayı hedefliyoruz’’ dedi.

Yavru TEMA, Genç TEMA ve gönüllüler aracılığıyla öğrencilerin kullanmadıkları alt sınıflara ait kitaplarla ansiklopedileri topladıklarını kaydeden Erüz, TEMA Vakfı’na ait 50 kitaplık çevre serisinin yanı sıra yeni kitaplar alarak okullarda kütüphaneler oluşturacaklarını söyledi.

Eğitim materyali olarak CD, belgesel filmler ve görsel malzemelerle okulları desteklediklerini de kaydeden Erüz, ayrıca yavruTEMA teşkilatı oluşturan okullara, org hediye ettiklerini de sözlerine ekledi.

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Şinasi Karahasanoğlu ise TEMA yetkililerine teşekkür etti.

Erüz, daha sonra öğrencilere erozyon ve korunma yolları hakkında slayt gösterisi eşliğinde bilgi verdi.
Kaynak: Haber Turk 13 Aralık 2005

 
Süper Teyze 157
Veli toplantısından sonra babası Emre’yi yanına çağırdı ve sordu :  - Oğlum bütün öğretmenlerin senden memnun. Beni çok gururlandırdın, tebrik ederim.Ama lütfen söyler misin neden en düşük n devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.