Altın Kalp Ödülü Sharon Stone’a
 

Almanya’nın başkenti Berlin’de televizyon kanalı ZDF ile Bild Gazetesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Ein Herz für Kinder’ (Çocuklar İçin Bir Kalp) adlı kampanya kapsamında, aralarında Hollywood yıldızı Sharon Stone’nun da bulunduğu pek çok ünlü isim para topladı. ZDF’de canlı ekrana gelen ve ünlü şovmen Thomas Gottschalk’ın sunduğu program üç saat sürdü.

Programda ünlü isimler, çocuklar için tam 7 milyon 942 bin 826 Euro topladı. Çocuklar yararına çalışmalar yapanlara verilen Altın Kalp Ödülü’nün bu yılki sahibi ise Sharon Stone oldu. AİDS’li ve kimsesiz çocuklara yönelik çalışmalardan dolayı ödüle layık görülen Stone’a ödülü Bild Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kai Diekmann verdi. Aynı ödülü daha önce Almanların ünlü tenisçisi Steffi Graf ve İsveç Kraliçesi Silvia almıştı. Geceye katılan davetliler arasında Mihail Gorbaçov, Berlin Eyalet Başbakanı Klaus Wowereit da yer aldı.
Kaynak: Hürriyet 9 Aralık 2005

 
Süper Teyze 421
 Tamer, arkadaşı Atilla’dan borç para istiyordu. Ama oğlanın ödünç para vermeye hiç niyeti yoktu. Sonunda dayanamayarak bağırmaya başladı : - Beni rahat bırak Tamer ! Sana verecek tek kuruşum  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.