‘Geleceğin Sineması’ çok yakın
 

‘Geleceğin Sineması’nın yaratılmasına katkıda bulunacak sinema öğrencilerinin, eğitimleri sırasında yaptıkları kısa filmlere destek olmak amacıyla başlatılan projede, bu yıl 14 kısa filmin çekimine destek olunacak.

‘Geleceğin Sineması’, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen bir proje.

TÜRSAK Vakfı’nın danışmanlığında ilk kez geçen sene düzenlenerek, sinema-iletişim öğrencilerinin kısa film projelerinin çekilebilmesine katkı sağlayan, “Geleceğin Sineması” Projesi’ne bu yıl başvuran 14 öğrenciye T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı 2.500 YTL katkıda bulunuyor.

TÜRSAK Vakfı ise, Derviş Zaim (yönetmen), Macit Koper (senarist, oyuncu), Mehmet Açar (SİYAD Başkanı), Yelda Reynaud (oyuncu) ve Engin Yiğitgil’den (TÜRSAK Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı) oluşan “Geleceğin Sineması Seçici Kurul”un, katılan 14 proje arasında belirlediği ilk üç projeyi de her yıl olduğu gibi ekipman desteği ile ödüllendirdi.
Kaynak: Ntvmsnbc  19 Aralık 2005


 

 
Süper Teyze 351
Yaşlı babaanne her zaman elektrik faturalarının çok yüksek geldiğinden yakınırdı. Bir gün yine faturaya fena halde sinirlenmiş olarak evin içinde dört dönüyordu ki, oğlu ve torunu  Can ziyareti devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.