Yeni bir Türk filmi: Keloğlan Kara Prens’e Karşı
 

Türkiye’nin en sevilen masal kahramanlarından biri olan Keloğlan’ın ilginç hikayeleriyle ve eğlenceli maceralarıyla beyazperdede can bulacağı “Keloğlan Kara Prens’e Karşı”, 6 Ocak 2006’da gösterime giriyor.

Energy Medya ve Prodüksiyon’un yapımcılığını üstlendiği, “Keloğlan Kara Prens’e Karşı” filmiyle beyazperdeye yansıyacak olan -masal dünyasının en bize ait, en saf, en doğru, en dürüst ve en çok sevilen kahramanı- Keloğlan’ı, ünlü oyuncu Mehmet Ali Erbil canlandırıyor. Keloğlan’ın rakibi Kara Prens rolünü ise Özcan Deniz üstleniyor.

Filmde Keloğlan ve Kara Prens’in aşık olduğu Can Kız rolünü Petek Dinçöz, Keloğlan’a aşık Bal Kız rolünü de Ahu Türkpençe canlandırıyor. Türkpençe, aşkı uğruna erkek kılığına girerek Keloğlan’la birlikte tüm maceralara atılıyor.

Oldukça geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan “Keloğlan Kara Prens’e Karşı”da, Keloğlan’ın yakın dostu Cankuşoğlan’ı Bülent Polat, Kara Prens’in ablası Makarena’yı Nükhet Duru, Sultan’ı Ayşen Gruda, Padişah’ı Gazanfer Özcan ve Kara Prens’in muhafızı Kıl Bil’i Hakan Bilgin canlandırıyor.

Filmde konuk sanatçı olarak, Nasreddin Hoca rolünde Osman Yağmurdereli, Kül Kedisi rolünde Ekin Türkmen, Pamuk Prenses rolünde Sinemis Candemir, Biriciklerin Şefi rolünde Devrim Saltoğlu, Devriye rolünde Zeyno Gönenç ve Dev rolünde de Hasan Yalnızoğlu yer alıyor.
Kaynak: Ntvmsnbc 26 Aralık 2005

 
Süper Teyze 171
Polis yolda kurallara aykırı araba kullanan sürücüyü durdurdu. - Ehliyet ve ruhsatınız ! dedi sert bir sesle. - Fakat memur bey, suçumun ne olduğunu söyler misiniz ? diye inledi sürücü. -  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.