En büyük Cruise; hem de en sinir bozucu
 

Empire dergisinin yaptığı ankette Tüm Zamanların En Büyük Film Yıldızı olarak ABD’li aktör Tom Cruise seçildi. Ancak aynı ankete göre, En Sinir Bozucu Film Yıldızı da, Cruise’dan başkası değil.

Amerikan sinema dergisi Empire, bir anketle Tüm Zamanların En Büyük Film Yıldızı’nı belirledi. ABD’li aktör Tom Cruise bu kategoride, beyazperdenin birçok yıldızını geride bırakarak birinci seçildi. Ancak aynı ankete göre Tom Cruise aynı zamanda En Sinir Bozucu Film Yıldızı.

Empire sinema dergisinin anketi ile, sinemaseverlerin beyazperdede sevdiği ve beğeniyle izlediği isimler belirlendi.

Aktör Tom Cruise, ankette taban tabana zıt iki kategoride ilk sıraya yerleşti.

10 bin kişinin katıldığı ankette Tom Cruise hem Tüm Zamanların En Büyük hem de En Sinir Bozucu Film Yıldızı seçildi.

Tom Cruise Tüm Zamanların En Büyük Film Yıldızı kategorisinde Robert de Niro, Harrison Ford, Al Pacino ve Marilyn Monroe gibi dev isimleri geride bırakmayı başardı.

En Sinir Bozucu Film Yıldızları kategorisinde ise Cruise’un en yakın rakipleri Jennifer Lopez, Julia Roberts, ve Jim Carrey oldu ancak Tom Cruise birinciliği hiçbirine kaptırmadı.

Tom Cruise’un iyi oyunculuğuyla oy toplarken aynı zamanda sinemaseverlerin sinirlerini bozmasında; kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Katie Holmes ile medyatik ilişkisi ve Scientology tarikatıyla ilgili görüşlerini her platformda dile getirmesi etkili olmuşa benziyor.

Ankette Kate Winslet En Sevilen Kadın Oyuncu , Kevin Spacey ise En Sevilen Erkek Oyuncu seçildi.

Steven Spielberg ise sinemaseverlerce En İyi Yönetmen olarak belirlendi.
Kaynak: Ntvmsnbc 29 Aralık 2005

 

 
Süper Teyze 208
Genç adam  bürosuna girer girmez bağırdı : - Size müthiş bir haberim var arkadaşlar ! Geçen hafta sonu ikizlerimiz dünyaya geldi ! Çalışma arkadaşları genç babayı  tek tek öperek kut devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.