‘Narnia’dan, dev goril Kong’a künde
 

Türkiye’de ‘Keloğlan’ ve ‘Hababam Sınıfı’ rekabetinin (!) heyecanla beklendiği şu günlerde Amerika Birleşik Devletleri’nde ‘Narnia Günlükleri’ ile ‘King Kong’ arasında kıyasıya bir savaş yaşanıyor.

Vizyona rakibinden 5 gün önce giren ‘Narnia Günlükleri’ toplam 225 milyon dolarlık hasılatla yarışı önde götürüyor. Haftabaşında 8 milyon dolar günlük hasılat yapan film özellikle küçük izleyicilere hitap ediyor. Türkiye’de, Bayram Tatili sırasında salonlara çıkacak olan filmin dünya çapında yapacağı hasılatın ‘Harry Potter’ kadar olmasa da bir hayli yüksek olacağı tahmin edilmekte.

Toplam 175 milyon dolar hasılatla gişe savaşlarının diğer iddialı filmi ‘King Kong’ ise haftabaşında 7 milyon dolar günlük gişeyle ikinci sıradaydı.

328 milyon dolarlık dünya hasılatıyla yapım bütçesini karşılayan ‘King Kong’un da yılın yüksek gişe başarılarından birine imza atacağına kesin gözüyle bakılıyor. Yine de ‘dev goril’in, ‘Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap’ın grafiğini yakalaması biraz zor.
Kaynak: Ntvmsnbc 4 Ocak 2006

 
Süper Teyze 18
Üç arkadaş konuşuyorlardı : - Biliyor musunuz, benim babamın saçları simsiyah ! dedi birincisi. Diğeri : -Benimkinin saçları gri ! dedi. Üçüncüsü son derece üzgündü : -Benim babamın sadece kafa devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.