Haydi çocuklar ‘Trafi Rap Fest 2006
 

‘Trafi Rap Fest 2006’ adıyla İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilmekte olan yarışmanın son başvuru tarihi, yoğun talep üzerine 1 Mart 2006’ya kadar uzatıldı.

‘Trafik Temalı Rap Yarışması’, Doğuş Çocuk Trafik Kulübü’nün “Trafik Hayattır” sloganıyla, ilkini 2004-2005 eğitim öğretim yılında gerçekleştirdiği bir yarışma. ‘Trafi Rap Fest 2006’ Doğuş Çocuk ve Sütaş Hüptrik işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Doğuş Otomotiv’in desteklediği yarışmanın 31 Aralık 2005 olan son başvuru tarihi yoğun istek üzerine 1 Mart 2006’ya uzatıldı.

Yarışma çocuklar aracılığıyla trafik kurallarına dikkat çekerek yetişkinlerin konuya duyarlılıklarını artırmayı amaçlıyor. Doğuş Grubu’nun toplumsal sorumluluk platformu olan Doğuş Çocuk, gelecekte daha bilinçli bir toplum yaratmaya katkıda bulunmak amacıyla; eğlence, teknoloji, çevre, sağlık, spor, sinema, trafik, tiyatro, moda, bilim, müzik ve kitap alanlarında çocuklara yönelik interaktif projeler geliştirerek hayata geçiriyor.
Kaynak: Ntvmsnbc 4 Ocak 2006

 
Süper Teyze 61
  Melih ders sırasında uyuklamasıyla tanınıyordu. Yine bir gün öğretmen sınıfta ders anlatırken içi geçti, gözleri kapanıverdi . Öğretmen öfkeyle bağırdı : - Yeter artık Melih ! Yine ders devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.