Altın Küreler’in yıldızı ‘Brokeback Mountain’
 

Ang Lee’nin yönettiği ‘Brokeback Mountain’, En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil 4 dalda ödül alarak, 63. Altın Küre Ödülleri’ne damgasını vurdu. CNBC-e’de yayınlanan ‘Desperate Housewives’ da En İyi Komedi Dizisi ödülüne layık görüldü.

Emmy’lerle birlikte, televizyon dünyasının en çok önem verdiği ödüllerden olan Altın Küreler, Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan’ı kazanan Ang Lee imzalı Brokeback Mountain’ adlı film, En İyi Yönetmen ve En İyi Film dahil toplam 4 dalda ödül aldı ve gecenin en başarılı yapımı oldu.

Brokeback Mountain’ adlı film, En İyi Yönetmen ve En İyi Film dahil toplam 4 dalda ödül aldı ve gecenin en başarılı yapımı oldu.

Brokeback Mountain’ adlı film, En İyi Yönetmen ve En İyi Film dahil toplam 4 dalda ödül aldı ve gecenin en başarılı yapımı oldu.

Yabancı Dilde En İyi Film ödülünü Filistin yapımı ‘Paradise Now’ (Cennet Şimdi) filmi alırken, CNBC-e’de de yayınlanan ‘Desperate Housewives’ adlı dizi bu yıl da En İyi Komedi dizisi dalındaki ödülün sahibi oldu. En İyi Drama Dizisi ödülüne de ‘Lost’ layık görüldü.
Kaynak:Ntvmsnbc 17 Ocak 2006

 
Süper Teyze 403
Yaşlı adam, büyük bir mağazanın erkekler reyonundaki satıcının yanına  geldi ve : - Sizin reyonunuzdan aldığım bu kravatı değiştirmek istiyorum, dedi. Görevli bezgin bir sesle : - Ama amcacı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.