Türkiye kar altında
 

Soğuk hava ve kar yağışı, başta Marmara, Doğu Anadolu ve Karadeniz olmak üzere yurdun tüm bölgelerinde de, hayatı olumsuz etkiliyor. Bazı uçak ve deniz seferleri iptal edilirken, 4 bin köyle ulaşım sağlanamıyor.

Balkanlar ve Orta Akdeniz üzerinden gelen hava kütlelerinin birleşmesiyle oluşan soğuk ve yağışlı havanın tüm yurtta etkili oluyor. Çanakkale Boğazı’ndan yapılan seferler iptal edilirken, İstanbul Boğazı’nda da ulaşım güçlükle gerçekleştiriliyor.

Soğuk hava ve kar yağışı yurdun tüm bölgelerinde etkisini gösteriyor. İstanbul’da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ve rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor. 
 
Büyükşehir belediyesi ekipleri de, kentin kritik noktalarında buzlanmaya karşı kar kürüme ve tuzlama çalışması yapıyor. İstanbul’da kar yağışının Perşembe gününe kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 23 Ocak 2006

 
Süper Teyze 284
Onur ve babası Pazar sabahı balığa çıkmışlardı. Saatlerce olta salladılar ama tek bir balık bile yakalayamadılar. Canı sıkılan Onur yalvaran gözlerle babasına baktın ve dedi ki : -  Babacığı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.