Thames’deki balina müzeye verilecek
 

İngiltere’de, yolunu şaşırarak Londra’da Thames Nehri’ne girdikten sonra ölen balinanın iskeleti, Londra Doğa Tarihi Müzesi’ne verilecek.

Londra Zooloji Birliği’nin açıklamasında, birliğin laboratuvarlarına götürülen balina ölüsüne otopsi yapıldığı, otopsi sonuçlarının en erken 2 gün sonra açıklanacağı belirtildi. Daha sonra balinanın kemiklerinin temizleneceği ve bilimsel araştırmalarda kullanılmak üzere Londra Doğa Tarihi Müzesi’nde muhafaza edileceği kaydedildi.

Balinanın kemiklerinden elde edilecek bilgilerin, İngiltere kıyıları açıklarında balinaların ölüm nedeninin araştırıldığı bir projede kullanılacağı ve araştırmaya müze ile Londra Zooloji Birliği’nin destek verdiği ifade edildi. Thames’ın Londra bölümünde, 1913’te konuyla ilgili kayıtların tutulmasından bu yana ilk kez balina görülmüş, balina, kurtarma ekipleri tarafından denize götürülürken çıkarıldığı teknede ölmüştü.
Kaynak:Ntvmsnbc 24 Ocak 2006

 
Süper Teyze 201
Tolga yakın arkadaşı Özgür ile sinemaya gitmişti. Sinema dönüşü babası sordu : - Günün nasıl geçti oğlum ? - Harikaydı babacığım ! Özgürle sinemaya gittik, dedi Tolga. - Nasıl, iyi eğlendin devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.