Okullarda yarıyıl tatili uzadı
 

Yurdun büyük bölümünü etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı, ilk ve orta dereceli okullarda, yarıyıl tatilinin uzamasına neden oldu. Yarı yıl tatili 6 Şubat pazartesi gününe kadar uzatıldı.
 
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki takvim değişikliğiyle ilgili genelgenin 81 ilin valiliklerine gönderildiğini söyledi.

Buna göre ikinci yarıyıl bir hafta gecikmeyle, 6 Şubat’ta başlayacak ve yine bir hafta gecikmeyle, 19 Haziran’da sona erecek.

Türkiye kar altında

Milli Eğitim Bakanı Çelik, geçmişteki kar tatili uygulamalarına yönelik eleştirilerin hatırlatılması üzerine, “4-5 santimetre kardan söz etmiyoruz. Kar kalınlığı başkentte 30-40 santimetreye ulaşmıştır” yanıtını verdi.

Çelik NTV’ye yaptığı açıklamada da “Türkiye’nin alışık olmadığı bir kış yaşanıyor. Böyle bir tedbiri almamız gerekiyordu. Gelecek hafta da bugünkü gibi olmasa bile şartlardaki güçlük sürecek. Yükseköğretimle birlikte 500 bin öğrencimizin durumunu gözönünde bulundurarak karar verdik. Taşımalı eğitim yapıyoruz, bunun da sorumluluğu var. Okul çevrelerinin de temizliği var. Bilimsel verilere göre hareket ettik” dedi.
Kaynak:Ntvmsnbc 26 Ocak 2006

 
Süper Teyze 387
Yorgun argın uyanan genç adama karısı sordu : - Uyuyamadın mı hayatım ? Yine büyün gece koyunları mı saydın yoksa ? - Bildin ‘ dedi genç adam. Tam ikiyüzseksenüç milyon dörtyüzdoksanbeş tane k devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.