Nemo, Miki Fare’ye kardeş geliyor
 

‘Miki Fare’ başta, efsaneleşen pek çok sinema karakterinin yaratıcısı Walt Disney, ‘Finding Nemo’ benzeri başarılı animasyon filmlerin yapımcısı Pixar Animasyon Stüdyoları’nı 7.4 milyar dolara satın alıyor.

Pixar’ın yanı sıra, Apple Computers’ın da genel müdürlüğünü yapan Steve Jobs, açıklamasında, Pixar ile filmlerinin dağıtımını yapan Walt Disney arasındaki işbirliğinin, herhangi bir engel olmadan tek çatı altında devam edeceğini söyledi.

Artık herkesin, dünya genelinde milyonlarca insana zevk veren yeni hikayelere, karakterlere ve filmlere odaklanabileceğini ifade eden Pixar Genel Müdürü Steve Jobs, taraflar arasındaki anlaşma gereği, Walt Disney yönetim kurulunda sandalye sahibi olacak.

Pixar’ın yaratıcılarından John Lasseter’ın da, iki firmanın birleşen stüdyolarında Yaratım Şefi olarak çalışacağı belirtildi.

Dünya genelinde ilgi uyandıran ‘Finding Nemo’, ‘Toy Story 1’, ‘Toy Story 2’, ‘Monsters’, ‘The Incredibles’ ve bu yıl piyasaya sürülecek ‘Cars’, Pixar Stüdyoları’nda çekildi.
Kaynak:Ntvmsnbc 25 Ocak 2006

 
Süper Teyze 31
Matematik öğretmeni sınıfa girdi ve : - Çocuklar size iyi bir haberim var, bu gün bilgisayarla hesap yapmayı öğreneceğiz ! dedi. Bütün öğrenciler çok sevinmişlerdi. Öğretmen içlerinden birini kald devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.