007 Bond gitti özgürlük geldi
 

James Bond’u geride bırakan ünlü aktör Pierce Brosnan, Matador filmiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Canlandırdığı 007 James Bond karakteri yüzünden, uzun süre yeni bir film anlaşması yapamayan ünlü aktör, şu sıralar özgürlüğün tadını çıkarıyor.

Goldeneye, ’Yarın Asla Ölmez’, ’Dünya Yetmez’, ’Başka Gün Öl’ filmlerinde canlandırdığı James Bond ile üne kavuşan Pierce Brosnan, bu yılki 63. Altın Küre Ödülleri’nde müzikal ve komedi dalında ’Matador’ filmiyle ’En İyi Erkek Oyuncu’ dalında aday olmuştu. Her ne kadar ödülü Joaquin Phoenix’e kaptırsa da, 52 yaşındaki ünlü aktör, "Bulutların üstünde geziyorum" diyor. İşte Brosnan’ın People dergisine yaptığı, yeni filmi ve özel hayatına dair ilgi çekici itiraflar...

BİR NESİL ONLA BÜYÜDÜ

* Sonunda kendimi özgür hissediyorum. Bond’u oynamaktan çok memnunum ama o dönemde zincirlere bağlanmış gibiydim. Artık yeniden bir aktör oldum!

* 10 yıl içinde; 4 tane Bond filmi çevirdim, bir jenerasyon benim filmlerimle büyüdü diyebilirim.

EŞİM SAKALIMI SEVMEDİ

* İkinci eşimden 9 yaşında Dylan ve 4 yaşında Paris adında iki tane çocuğum var, sabahları çocuklarımla kahvaltı etmeye özen gösteririm. Öğle yemeklerini ben hazırlarım, okula kendim götürürüm.

* Her gün düzenli olarak yürüyüş yapıyorum ya da yüzüyorum; çok domestik ve normal bir hayat yaşıyoruz. Eşim Keely Shaye Smith ile birlikte Zuma sahilinde bisiklete binmeyi seviyoruz.

* Eşim bahçe ile ilgilenmeyi çok seviyor. O çok güzel, komik, hassas, zeki ve iyi kalpli bir kadın. Her şey onunla daha güzel oluyor.

* 1999’da kanserden ölen ilk eşim Cassandra Harris’den 22 yaşında Sean adında bir oğlum var, o da bir aktör...

* Sakalı kesmek için sabırsızlanıyorum. İnsanlar beni Saddam Hüseyin’e benzetiyor. Atın üstündeyken iyi görünüyor ama karım nefret ediyor.
Kaynak:Sabah 30 Ocak 2006

 
Süper Teyze 258
Ö ğretmeni Barış’ı tahtaya kaldırıp sordu : - Diyelim 3 tane kedin var Barış. Doğumgününde baban 3 kedi daha hediye ederse kaç hayvanın olur ? - 6 dedi küçük oğlan. - Aferin sana ! Peki e devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.