Tarantino korku fimi çekecek
 

Cannes Film Festivali’nde 1994’te ”Pulp Fiction” ile Altın Palmiye kazanan Amerikalı yönetmen Quentin Tarantino, korku filmi çekmeye hazırlanıyor.Hollywood’dan haberler veren Variety gazetesi, “Rezervuar Köpekleri”, “Kill Bill” gibi kült filmlere imza atan Tarantino’nun, ”Grind House” adlı korku filmini Robert Rodriguez ile birlikte çekeceğini duyurdu.

Haberde, yapım şirketi Weinstein Company şemsiyesi altında çekilecek filmin çekimine gelecek haftalarda başlanacağı kaydedildi.

Tarantino ve Rodriguez’in bu yeni korku filminde 60’ar dakikalık birer bölüm yöneteceği, filmin senaryosunun da kendilerine ait olacağı belirtiliyor.

Bu çalışma, ikiliyi ilk kez bir araya getirmiyor. Her iki yönetmen, 1995 tarihli “Four Rooms”da birlikte çalışmış, ayrıca Tarantino, kendi yazdığı ve Rodriguez’in yönettiği “From Dusk Till Dawn”da rol almıştı. Rodriguez’in kısa süre önce yönettiği “Sin City”de de Tarantino, misafir yönetmen olarak yer almıştı. 
Kaynak: Hürriyet 3 Şubat 2006
 

 
Süper Teyze 442
   Babası küçük Emir’i yanına çağırıp sordu : - Birinci yarı yılın bitmesine sadece birkaç hafta kaldı oğlum. Anlat bakalım, okulda durumlar nasıl ? - Çok iyi, dedi Emir. Dilbilgisinde s devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.