Grammy’ye U2 damgası
 

Bu yıl 48’incisi düzenlenen Grammy Müzik Ödülleri törenine, İrlandalı rock topluluğu U2 damgasını vurdu. Grup, 5 dalda ödüle layık görüldü.

ABD’nin Los Angeles kentinde düzenlenen geceye, gösteri dünyasından çok sayıda ünlü katıldı. Yılın Şarkısı ve Yılın Albümü dahil 5 dalda Grammy kazanan U2 geceye damgasını vurdu.

Gecenin bir diğer dikkat çeken ismi de, Mariah Carey oldu. Ünlü yıldız, 16 yıl aradan sonra Grammy ödülüne kavuştu ve 3 dalda ödül kazandı.

Kelly Clarkson gecede iki Grammy ile ilk defa bu ödülü almaya hak kazanırken, Shakira Latin müziği dalında ödüle uzandı.

Bruce Springsteen, Steve Wonder, Aretha Franklin gibi ünlü isimler de, gecede ödül almaya hak kazandılar. ABD müzik endüstrisinin en önemli ödülü olan Grammy’ye bu yıl Tarihi Albüm dalında Ray Charles albümlerinin prodüktörü olarak aday gösterilen Ahmet Ertegün ise, yarışı kaybetti.

Ödül, caz sanatçısı Jelly Roll Morton’ın 1938’de kaydedilen derleme albümüne verildi.
Kaynak:Ntvmsnbc 9 Şubat 2006

 
Süper Teyze 10
Berkay okuluna kendisi gelip geliyordu. O sabah yine evden çıktı, karşıdan karşıya geçmek üzere yolun kenarında beklemeye başladı. Ama hiç araba geçmiyor, Berkay da beklemeye devam ediyordu. Sonunda devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.