ABD’nin en büyük köpek yarışması
 

ABD’nin New York Kentindeki Madison Square Garden spor ve gösteri merkezi, ülkenin en büyük köpek şovuna ev sahipliği yapıyor. Kenti karlara gömen tipinin ardından başlayan geleneksel şova 165 değişik cinsten 2622 köpek katılıyor.

Birçok yarışmacının ise hava muhalefeti ve güçleşen ulaşım koşulları nedeniyle New York’a gelme imkanı bulamadığı bildirildi. Birçok dalda yarışan köpekler arasında yıldızlaşan isimler olarak bull terrier cinsi Rufus; Shaka adlı Rottweiler ve Boomer adlı Dalmaçyalı gösteriliyor. ABD’nin en büyük köpek şovunda yalnızca köpekler ve sahipleri boy göstermiyor. Şov, aynı zamanda pet sektörünün de gösteri ve yarışma alanı. Köpek maması üreticilerinden hayvan temizlik malzemesi üreticilerine, kuaförlerden eğitimcilere, pek çok kişi ve firma, ürünlerini, çalışmalarını sergiliyor.
Kaynak:Hürriyet 16 Şubat 2006


 
Süper Teyze 49
İki baba konuşuyorlardı. Biri sordu : - Oğlunun okuldaki durumu nasıl ? Sevilen bir öğrenci mi ? - Maalesef hayır ! dedi diğeri. Veli toplantılarına her seferinde değişik bir isimle katılmak zorun devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.