Yeni bir film: Gelecek Felux’ta!
 

Ekranlarda gösterildiği sıralarda büyük ilgi gören MTV yapımı animasyon dizisinin ünlü karakteri Aeon Flux rolünde Oscarlı oyuncu Charlize Theron’un oynadığı filmin diğer rollerinde Marton Csokas, Jonny Lee Miller, Amelia Warner, Caroline Chikezie, Frances McDormand ve Oscar adayı oyuncular Sophie Okonedo ile Pete Postlethwaite kamera karşısına geçtiler.

Ailesinin hükümet ajanları tarafından öldürülmesi üzerine Aeon Flux (Charlize Theron) intikam almaya yemin eder.

Mükemmel topluma karşı mücadele verilen savaşın ön cephelerinde yer almış iyi eğitimli bir kadın asker olan Aeon, mükemmel hayat denilen kavramın arka planında mükemmel bir yalanın gizlenmekte olduğundan kuşku duyan az sayıda insandan birisidir.

Paramount Pictures ile Lakeshore Entertainment’ın sunduğu bir Valhalla Motion Pictures ve MTV Films prodüksiyonu olan “Aeon Flux”un yönetmenliğini, “Girlfight” adlı çalışmasıyla eleştirmenlerin beğenisini toplayan kadın yönetmen Karyn Kusama üstlendi.

Senaryosunu, Peter Chung’un yarattığı ünlü MTV animasyon dizisini temel alarak Phil Hay ile Matt Manfredi yazdılar. Yapımcılığını Gale Anne Hurd, David Gale, Gary Lucchesi, Greg Goodman ve Martha Griffin gerçekleştirdi.

Filmin Künyesi
Yönetmen: Karyn Kusama
Yapımcılar: Gale Anne Hurd, David Gale, Gary Lucchesi
Senaryo: Phil Hay, Matt Manfredi (Peter Chung’un yarattığı MTV animasyon dizisinden)
Görüntü Yönetmeni: Stuart Dryburgh
Kurgu: Peter Honess, Plummy Tucker
Müzik: Graeme Revell
UIP Filmcilik

Oyuncular
Charlize Theron, Marton Csokas, Jonny Lee Miller, Sophie Okonedo, Frances McDormand, Pete Postlethwaite, Amelie Warner
Kaynak:İnternethaber 21 Şubat 2006

 
Süper Teyze 81
Öğretmen sınıfa sordu : - Söyleyin bakalım çocuklar, bizim için ay mı daha önemlidir yoksa güneş mi ? Emir fırladı : - Ay öğretmenim ! - Neden Emir ? - Eğer aydede bütün gece çalışmas devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.