Bu filmi izleyin: Dünya Yardım İstiyor (SOS Planet)
 

Ben Stassen’in yönettiği ve Müşfik Kenter tarafından seslendirilen 12 dakika süreli, 3 boyutlu ‘Dünya Yardım İstiyor’ (SOS Planet), Mars The Cinema Professionals tarafından gösterime sokuldu.

Günümüzün en önemli çevre sorunlarına DMAX Dijital 3 boyutlu ekrandan etkileyici bir bakış.

Dünyamızı tehdit eden bu üç tehlikenin sebep ve sonuçları 3 Boyutlu Ekran ve gerçeğe özdeş tasarlanmış görselliğin sihriyle dikkat çekerek açıkladığından SOS Planet / Dünya Yardım İstiyor, hem şaşırtacak hem de bilgilendirecek.

SOS Planet / Dünya Yardım İstiyor’, filminde konuyu anlatan Müşfik Kenter’in filmde vermek istediği mesaj; en kısa sürede yaşadığımız çevrenin kalitesini arttırmak için harekete geçilmesi konusunda gereken ilgiyi uyandırabiliriz; kirliliği azaltmak, nüfus artışını kontrol altına almak ve vahşi hayatın, ormanların ve denizlerin sömürülmesinin önüne geçilmesiyle başlayarak. Ancak yaşadığımız gezegeni mutlu edebilirsek çocuklarımızın, torunlarımızın ve onların çocuklarının geleceğini güvence altına almış oluruz.

Mars the Cinema Professionals’ın distribütörlüğünü üstlendiği; Dünya Çevre Koruma Vakfı Hollanda (World Wildlife Fund) ve nWave Pictures işbirliği ile Dijital 3 boyutlu sinema teknolojisi kullanılarak çekilen ve gezegenimizin karşı karşıya kaldığı 3 kritik sorunu konu alan film, ünlü tiyatro oyuncusu Müşfik Kenter tarafından seslendirilmiş.
Kaynak:Ntvmsnbc 24 Þubat 2006


 

 
Süper Teyze 115
Berk ve annesi  Hayvanat Bahçesinde geziyorlardı. Berk tek tek bütün hayvanlarla ilgileniyordu ama en uzun süre zürafaları seyretti. Annesi sordu : - En çok zürafaları mı sevdin Berkciğim  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.