U2’dan insan hakları ‘nağme’leri
 

İrlandalı rock grubu U2, Latin Amerika Turnesi kapsamındaki Brezilya konserinde hayranlarıyla buluştu. Şarkılarını 70 bin kişiye söyleyen grup, her seferinde olduğu gibi bu konserde de, insan hakları ve yoksulluk konusunda mesajlar verdi.

U2’nun Latin Amerika turnesi kapsamında Brezilya’nın Sao Paolo kentinde verdiği konser öncesinde alışıldık sahneler yaşandı. Brezilyalı yüzlerce U2 hayranı saatler öncesinden konserin gerçekleşeceği stadyumun önünde uzun kuyruklar oluşturdular.

70 bin kişinin izlediği U2 konserinde grubun solisti Bono birçok şarkısını hayranlarıyla birlikte söyleyerek izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

İnsan haklarının ateşli savunucularından olan Bono, her zaman ki geleneği bozmayarak yine politik mesajlar verdi ve hayranlarına ülkelerinde ki yoksulluğa karşı daha duyarlı olmaları çağrısı yaptı.
Kaynak:Ntvmsnbc  23 Şubat 2006

 
Süper Teyze 288
Ünlü pop star verdiği konserden sonra, kaldığı otelin lobisinde  gazetecilerin sorularını cevaplandırıyordu. Bir soru üzerine : - Sesimi 10 milyon YTL ye sigorta ettirdim,dedi. Bunun üzer devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.