Yıldızlar Oscar için ne düşünüyor?
 

Hollywood’a adım atmış hemen her oyuncunun hayallerini süsleyen Oscar heykelcikleri bu yılki sahiplerini bekliyor. Peki “en iyi” olmak için yarışan yıldızlar, Oscar hakkında ne düşünüyor?

Deneyimli sinema eleştirmeni Joel Siegel, 5 Mart’ta dağıtılacak 78. Oscar Ödülleri öncesinde bu yılın öne çıkan adaylarıyla “Oscar’a Giden Yol” adlı programda buluştu ve görüşlerini aldı. Program bu akşam 22.05’ten itibaren NTV’de izlenebilir.

REESE WITHERSPOON
En İyi Kadın Oyuncu adaylarından Reese Witherspoon, şarkı söylemeyi bilmediğini ama çok zevk aldığını söylüyor.

CHARLIZE THERON
‘North Country’nin güzel yıldızı Charlize Theron da, Siegel’ın görüştüğü adaylar arasında. 2 yıl önce Oscar alan Theron ‘öğreneceği çok şey olduğu’nu vurguluyor.

RACHEL WEISZ
‘The Constant Gardener’ ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında aday olan Rachel Weisz her ne kadar Siegel’ın favorisi olsa da, ödülü alacağına pek inanmıyor.

ANG LEE
En İyi Film dalının en güçlü adayı olan ‘Brokeback Mountain’ın, yine Oscar’a aday olan yönetmeni Ang Lee, filmin bu kadar ses getirmesine şaşırmış.

GEORGE CLOONEY
Üç ayrı kategoride aday olan George Clooney, ‘Syriana’ filminde bambaşka bir tipe bürünüyor.

PHILIP SEYMOUR HOFFMAN
‘Capote’ ile Altın Küre alan Philip Seymour Hoffman, Oscar’ın da en büyük adaylarından biri. İlk kez Oscar’a aday olan oyuncu şaşkınlığını üzerinden atabilmiş değil.

JOAQUIN PHOENIX
Hoffman’ın en büyük rakibi ise Joaquin Phoenix. Johnny Cash’i canlandıran genç oyuncu, Folsom hapishanesindeki çekimin onu çok etkilediğini gizlemiyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 1 Mart 2006

 
Süper Teyze 39
Dersin konusu, hayvanlar dünyasıydı. Öğretmen anlatacaklarını bitirdikten sonra Ada’ya sordu : - Hayvan yavrularının adlarını söyleyebilir misin ? - Söylerim öğretmenim : Atların yavrusuna tay den devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.