Çocuklara ‘Modern’ doğum günü
 

İstanbul Modern Sanat Müzesi, (İstanbul Modern) çocuklara yaratıcı ve sürprizlerle dolu doğumgünü kutlama olanağı veriyor.
 
4-10 yaş arası 15 kişilik çocuk grubu için düzenlenen doğumgünü etkinlikleri, “Kalıcı Koleksiyon Sergi Turu”, “Eğitim Odası Sanat Uygulamaları” ve “İstanbul Modern Cafe’de Kutlama” olarak 3 aşamada gerçekleşiyor.

Çocuklar, ilk olarak sergi turuyla İstanbul Modern’de yer alan yapıtların gizemlerini keşfetmek için bir yolculuğa çıkıyorlar. Müzenin üst katındaki “Kesişen Zamanlar” başlıklı kalıcı serginin koridorlarında İstanbul Modern eğitmenleri ile oyunlar oynayan çocuklar, farklı sanatçıları ve çeşitli teknikleri de tanıyorlar.

Müzenin Eğitim Odası’na geçildiğinde ise çocuklar, enerjilerini sanat diliyle yansıtarak yaratıcı uygulamalar yapıyorlar. Bu eğlenceli uygulamalarda birçok farklı malzemeyi denerken, doğum günü çocuğu içinortaklaşa sürpriz hediyeler oluşturup günü hem üreterek, hem de paylaşarak geçiriyorlar.

Atölye çalışmasından sonra yaklaşık 2 saat süren etkinlik, İstanbul Modern Cafe’deki pasta partisi ile sona eriyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 1 Mart 2006


 
Süper Teyze 408
  Yaramaz Mert okul dönüşü heyecan içinde annesine anlatmaya başladı : - Anneciğim bu gün okulda korkunç şeyler oldu ve okuldan atıldım ! - Aman Allahım ! diyerek bir çığlık attı annesi. Nası devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.