New York’ta Türk Günü Yürüyüşü
 

Türk-Amerikan Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen geleneksel Türk Günü Yürüyüşü, Dag Hammarskjold Parkı’nda verilen konserle sona erdi.

Çok sayıda Türk’ün toplandığı parkta, Amerika’daki Türk topluluğuna hizmetleri geçenlere plaket verilmesinden sonra, Azeri asıllı manken-şarkıcı Nigar Talibova küçük bir konser verdi. Talibova’nın konserinden sonra sahneye gelen Mehter Takımı parkta toplanan çoğu kırmızı-beyaz giyinmiş olan izleyicilere coşkulu anlar yaşattı.

Mehter Takımı’nın gösterisinden sonra sahneye çıkan sanatçı Muazzez Ersoy sevilen şarkılarından oluşan bir konser verdi. Türk Günü Yürüyüşü kutlamaları, küçük çocukların oluşturduğu ekibin  zeybek gösterisiyle sona erdi.

Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Faruk Loğoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, artık geleneksel hale gelen Türk Günü Yürüyüşü ve etkinliklerinin her geçen yıl çok daha muhteşem bir şekilde kutlandığını, bugünkü yürüyüş ve kutlamaların ise çok görkemli ve coşku verici bir şekilde gerçekleştiğini ifade etti.

Kaynak:Hürriyet 16 Mayıs 2004

 
Süper Teyze 293
Hastahanede muayene sırası  bekleyen hastalardan biri saatler sonra yanındaki adama sordu : - Afedersiniz,  sizce şu duvardaki saat doğru mu ? - Tabii ki yanlış, dedi diğeri. Doğru o devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.