Travolta ev kadını oluyor
 

“Grease”, “Saturday Night Fever”, ”Staying Alive” gibi müzikallerle 1970 ve 80’li yıllarda fırtına gibi esen John Travolta, dans pistlerine ilginç bir dönüş yapıyor. Travolta, “Hairspray” isimli müzikalde “kilolu bir ev kadını” olarak kamera karşısına geçecek.

Sinema dergisi Empire’ın internet sitesinde yer alan habere göre, Travolta, uzak kaldığı pistlere değişik bir projeyle dönüyor. John Water’ın 1988 yapımı ünlü filmi esas alınarak sahneye uyarlanan, Tony ödüllü Broadway müzikali “Hairspray”, bu kez yine sinemaya aktarılacak.

John Travolta’nın “Edna Turnblad” adlı kilolu ve çilekeş bir ev kadınını canlandıracağı ve kadın elbiseleri giyeceği projedeki rol arkadaşı Queen Latifah olacak. Latifah’ın da Motormouth Maybelle adlı bir dans şovu sunucusunu canlandıracağı projenin çekimlerine sonbahar aylarında Baltimore ve Toronto’da başlanması planlanıyor.

Yönetmenliğini Adam Shankman’ın üstleneceği film, 2007 yılının yaz aylarında seyirci karşısına çıkacak.

John Travolta, “Ucuz Roman-Pulp Fiction” filminin bir sahnesinde ünlü aktris Uma Thurman ile yaptığı dansla isminden söz ettirmesine rağmen, 1983 yapımı “Staying Alive” filminden bu yana filmlerinde gerçek anlamda bir dans performansı göstermemişti.

1970 ve 80’li yıllarda “Travolta saçı” olarak adlandırılan ön kısmı kabarık ilginç saç modeline adını veren sanatçı, belinin üzerinde kalan montları ve kıvrak dans figürleriyle üne kavuşmuştu.
Kaynak: Hürriyet 6 Mart 2006

 
Süper Teyze 368
Engin okuldan eve her zamankinden erken gelir. Annesi şaşırır bu duruma : - Hayrola oğlum ? Neden bu kadar erkencisin ? der. Engin gülümseyerek : - Çünkü bu gün ders saatinden sonra cezaya kalmak devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.