Gelenek sürüyor: 11. Roxy Müzik Günleri
 

Türkiye’nin farklı bölgelerinden genç müzisyenlerin, seslerini geniş kitlelere duyurma imkanı bulduğu Tuborg Roxy Müzik Günleri başvuruları 13 Mart 2006 Pazartesi günü başlıyor.

Bu yıl 11’incisi düzenlenecek Tuborg Roxy Müzik Günleri’ne genç müzisyenler farklı türlerdeki besteleri ile katılabiliyor.

Beste yapan, kendi müziğinin peşinde olan genç müzisyenlerin heyecanla beklediği Tuborg Roxy Müzik Günleri başlıyor.

11. Tuborg Roxy Müzik Günleri’nin tanıtım toplantısı 7 Mart 2006, Salı günü Roxy’de gerçekleştirildi.

Geçmişten günümüze Roxy Müzik Günleri’nin anlatıldığı kısa film gösterimi ile başlayan tanıtım toplantısında, 2005 yılı Roxy Özel Ödülü alan grup Mai, bir konser verdi.

Toplantıda konuşan 11. Tuborg Roxy Müzik Günleri Jüri Başkanı, Moğollar grubu üyesi Taner Öngür, uzun süredir devam eden bir organizasyon olan Roxy Müzik Günleri’nin, kendilerini göstermek isteyen genç müzisyenler için iyi bir fırsat yarattığını söyledi.

11. Tuborg Roxy Müzik Günleri’ne katılmak isteyen müzisyen ve gruplar için başvurular 13 Mart 2006, Pazartesi günü başlıyor. Genç müzisyenler, Türkiye’nin dört bir yanından farklı türlerdeki besteleri ile 24 Nisan 2006 tarihine kadar başvuruda bulunulabilecek.
Kaynak: Ntvmsnbc 9 Mart 2006

 
Süper Teyze 158
Öğretmen coğrafya dersinde sınıfa sordu : - Porto nerededir, bilen var mı çocuklar ? Umut hemen parmak kaldırdı : - Bizim evdeki şişelerin arasında öğretmenim ! - Nasıl yani ? diyebildi  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.