Tarkan, Shakira ile düet yapacak
 

Yeni albümünün çalışmaları için Almanya’ya giden ünlü pop şarkıcısı Tarkan Tevetoğlu, aynı prodüktörle çalıştıkları ünlü şarkıcı Shakira ile bir düet yapabileceklerini söyledi.

Tarkan, Düsseldorf’a hareketinden önce Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, hayranlarına sürpriz yapacağını söyledi. Yeni albümünde birçok enstrümanın yanı sıra rock’tan oryantale her şeyin olduğunu anlatan Tarkan, bu yıl Rusya, Almanya ve Türkiye’de turneye çıkacağını bildirdi.

’Film tekliflerine açığım’
Aynı prodüktörle çalıştıkları ünlü şarkıcı Shakira ile bir düet yapabileceklerini de belirten Tarkan, "Bir Rus kızı ile bir Türk erkeğinin aşkını konu alan dizide oynayıp oynamayacağının" sorulması üzerine, "Rusya’dan bir teklif yok. Ben de gazetelerden öğrendim" dedi.

Film tekliflerine olumlu baktığını ifade eden Tarkan, "Ben şarkıcıyım. Dizi falan değil de bir sinema filmi istiyorum. Ufak ufak da başladım. Yani araştırmalara başladık. Önüme gelen senaryoları okuyorum" diye konuştu.

Tarkan, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"ne ilişkin de, "Kadınlar çiçektir. Onları soldurmayalım, öpelim, okşayalım" dedi. 
Kaynak:Milliyet 8 Mart 2006

 
Süper Teyze 232
Öğretmen Ayşe’ye sordu : - Bize söyler misin, onbeşin yarısı kaç eder kızım ? Kurnaz Ayşe biraz düşündükten sonra cevap verdi : -İsterseniz önce kaç etmediğinden söz edelim öğretmenim, ne d devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.