Dikkat; ‘Karayip Korsanları’ geliyor
 

Engin denizlerin gözü pek korsanları yaz aylarında yeni macerasıyla seyirci karşısına çıkacak. Johnny Depp, Orlando Bloom ve Keira Knightley’nin rol aldığı ‘Karayip Korsanları’ filminin ikincisi, 7 Temmuz 2006’da vizyona girecek.

‘Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest’ adlı filmin yapımcısı Walt Disney Pictures, yapımın ayrıntılarını internet sitesinde duyurdu. Jerry Bruckheimer’ın yapımcılığını üstlendiği filmde, ilk yapımın da rejisörü olan Gore Verbinski yönetmen koltuğuna oturacak.

Senaryosunu Ted Elliott ve Terry Rossio’nun kaleme aldığı filmde, Johnny Depp (Kaptan Sparrow), Orlando Bloom (Will Turner), Keira Knightley (Elizabeth Swann), Stellan Skarsgard (‘Bootstrap’ Bill Turner), Bill Nighy (Davey Jones), Jack Davenport (James Norrington), Kevin R. McNally (Joshamee Gibbs) ve Jonathan Pryce (Vali Weatherby Swann) rol alıyor.

Özel efektlerle süslenen bu ilgi çekici macerada komedinin dozu artırılarak yapımın sürükleyiciliği artırılacak.

Filmde kahramanımız Kaptan Jack Sparrow, “kan borcu” olduğunu öğrendiği ‘Uçan Hollandalı’ gemisinin kaptanı Davey Jones’u bulmak için yeni maceraya atılacak. Bu arada aşık çift Will Turner ile Elizabeth Swann evlilik planları yaparken, bir anda yine kendilerini Kaptan Sparrow’un macerasının tam ortasında bulacak.

Serinin ilk filmi ‘Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti’, 2003 yılında seyirciyle buluşmuştu. Film, 5 dalda Oscar ödülüne aday gösterilmişti.
Kaynak:Ntvmsnbc 9 Mart 2006

 
Süper Teyze 438
   Ali ve Oktay sohbet ediyorlardı :   Senin baban spor yapar mı ? dedi Oktay. - Evet, dedi Al,i. Harika bir pul kolleksiyoncusudur ! - Ama pul toplamak spor sayılmaz ki, dedi  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.