J.Lo ve Travoltalı bir ‘Dallas’
 

Efsanevi dizi ‘Dallas’ beyazperdeye geliyor. Ewing ailesini 2006 yılına taşıyacak proje için Jennifer Lopez, John Travolta, Shirley Maclaine gibi yıldızlara teklif götürüldü.

Sinema dünyasının önde gelen dergisi Variety’nin internet sitesindeki habere göre, 1980’lerin milyonları ekran karşısına çivileyen efsanevi dizisi ‘Dallas’ın beyazperde versiyonu, birbirinden ünlü yıldızların geçidine dönüşecek gibi görünüyor. Ewing ailesinin entrikacı ve şeytani zekaya sahip üyesi J.R’ı John Travolta’nın canlandırmasını düşünen yapımcılar, içki kadehini elinden düşürmeyen, hüzünlü eşi Sue Ellen’ı Jennifer Lopez’in oynamasını planlanıyor.

Aileyi bir arada tutan Bayan Ellie Ewing için Shirley MacLaine’e teklif götüren yapımcılar, son olarak da ağabeyi J.R.’ın kötülüklerine tüm gücüyle direnen iyilik timsali Bobby’yi canlandırması için Owen Wilson ile masaya oturdu. Wilson’ın görüşmeleri sürdürdüğü, diğer oyuncularla da önümüzdeki günlerde masaya oturulacağı ifade edildi.

Yönetmenliğini Robert Luketic’in üstlendiği projenin senaryosunu Robert Harling ve Sacha Gervasi yazacak.

J.R. EWING’İN VURULDUĞU SAHNE İZLEYİCİ REKORU KIRMIŞTI
‘Dallas’ dizisi, 1978-1991 yılları arasında Türkiye’nin de aralarında bulunduğu ülkelerde gösterilmiş ve büyük ilgiyle izlenmişti. Gösterildiği ülkelerde gündemi değiştirecek kadar merakla izlenen dizide başrolü Larry Hagman (J.R.), Patrick Duffy (Bobby), Victoria Principal (Pamela), Barbara Bel Geddes ve Linda Gray (Sue Ellen) üstleniyordu.

Dizide J.R. Ewing’i vuranın kim olduğunun ortaya çıktığı bölüm, halen tüm dünyada en çok izlenen sahneler arasında yer alıyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 14 Mart 2006

 
Süper Teyze 341
Erdal arkadaşı can’a sordu : - Bil bakalım, bir vampirin en sevdiği meyve hangisidir ? Can’dan cevap gelmeyince Erdal söyledi : - Kan portakalı !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.