Hayvanlara otomatik diyet programı
 

Hem kedi- köpek gibi ev hayvanları için hem de kanatlı ve büyükbaş hayvanlar için yararlanılabilinen program hayvanın cinsi ve ağırlığının girilmesi durumunda kişiye otomatik olarak günlük uygulanacak diyet mönüsü çıkarıyor.

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Bölümü Başkanı Prof. Dr. Behiç Coşkun, hayvan sahipleri için hazırlayıp internetten verdikleri beslenme programının büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Hayvanlar için hazırlanan bu programın, hayvanın cinsi ve ağırlığının girilmesi durumunda kişiye otomatik olarak günlük uygulanacak diyet mönüsünü çıkardığını belirten Coşkun, “Programı bilgisayarına ücretsiz yükleyen kişi, hayvanını ekonomik ve sağlıklı şekilde besleyebilmek için en uygun diyet mönüsünü hazırlayabiliyor” dedi.

Prof. Coşkun, diyet programlarının, besi hayvanlarını en az maliyetle beslerken, at, kedi, köpek gibi hayvanların ise formda kalmasını sağladığını sözlerine ekledi.
Kaynak: Ntvmsnbc 14 Mart 2006

 
Süper Teyze 458
Mahallede fazla kiloları ile tanınan Şirin teyze,ayda bir kez mutlaka eczacı Aslı hanımı ziyaret eder ve  tartılırdı. O gün de kontrole gitmişti. Tartıdan inince eczacı hanım endişesini bel devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.