Yunanistan Eurovision’da Anna Vissi’nin ’Everything’i ile yarışacak
 

51. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Yunanistan’ı temsil edecek olan Anna Vissi’nin, "Everything" isimli parçayı seslendireceği bildirildi.

Yunan Devlet Televizyonu NET tarafından, dün gece Anna Vissi’nin seslendireceği şarkının belirlenmesi amacıyla düzenlenen, televoting sistemiyle yapılan ve sabaha karşı sona eren oylama sonucu, 4 favori parçadan, balat tarzı ’’Everything’’ adlı şarkının seçildiği açıklandı. Vissi, Türkiye’de ’’Kravgi’’ (Çığlık) adlı albümüyle geçen yıllarda ’’Top 10’’ listelerine girerek adını duyurmuştu.

Öte yandan, geceye Türkiye’yi temsilen katılan ve ’’Süper Star’’ isimli parçasını Yunanca olarak dinleyicilere sunan Sibel Tüzün büyük beğeni topladı. Geceye Malta, Kıbrıs Rum kesimi, Norveç ve Romanya’yı temsil eden sanatçılar da katıldı.

51. Eurovision Şarkı Yarışması yarı final ve finali 18 ve 20 Mayıs tarihlerinde, 18 bin 500 kişilik Atina OAKA Stadı’nda yapılacak. Yarışmanın final gecesi için piyasaya sürülen biletlerin fiyatları ise 75 ile 250 avro arasında değişiyor.
Kaynak: Milliyet 15 Mart 2006

 
Süper Teyze 62
  Ebru yine derse geç kalmıştı. Kapıyı yavaşça açıp sınıfa girdi. Öğretmeni kızgındı : - Saat 09:00 küçük hanım ! Yine bir saat geç kaldınız. Saat tam 08:00 de burada olmanız gerekiyordu !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.