3-B’lilerin Afişleri Fransa’da Yarışacak
 

İlköğretim öğrencilerinin yol güvenliği bilincinin geliştirilmesi için düzenlenen afiş yarışmasını Bursa Akpınar İlköğretim Okulu’nun 3- B sınıfı kazandı. Sınıfın 29 öğrencisi, hem Eurodisney’i gezecek, hem de Fransa’daki uluslararası yarışmada ülkemizi temsil edecekler.

Yol güvenliği sorunu üzerine öğrencilerin ortak düşünme alışkanlığı kazanması için Renault tarafından düzenlenen ‘Herkes İçin Güvenlik Uluslararası Afiş Yarışması’ 121 okulun katılımına açık olarak yapıldı. Yarışmayı kazanan Bursa Akpınar İlköğretim Okulu’nun 3- B sınıfı önce Pera Palas’ta düzenlenen törenle ödüllerini aldılar, sonra da Taksim’de meydana çıkarak, yayalarla sürücülere yol güvenliği kartları dağıttılar. Ödül töreninde konuşan Renault- Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, yol güvenliği bilincinin erken yaşlarda kazanılması gerektiğine inanarak başlattıkları ‘Sokakta İlk Adımlar Yol Güvenliği Eğitim Projesi’nde 7 şehre ve 45 bini aşan ilköğretim öğrencisine ulaştıklarını belirtti. 3 -B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri, haziran ayı başında Renault tarafından Fransa’da konuk edilerek, Eurodisney’i gezecekler. Öğrenciler burada uluslararası yarışmaya katılarak Türkiye’yi temsil edecekler.

Kaynak: Hürriyet 18 Mayıs 2004

 
Süper Teyze 273
Yaramaz  Can, akşam eve gelen babasını kapıda karşıladı : - Tebrikler babacığım ! geçen Cumartesi kendine aldığın saat bir harika ! gerçekten de su geçirmiyor. Bu gün sen işteyken denemesini devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.