Julia’nın dönüşü
 

İkiz bebeklerinin doğumundan sonra sinemadan uzun süre ayrı kalan Oscarlı oyuncu Julia Roberts, “Daniel Isn’t Talking” adlı yapımla beyaz perdeye geri dönmeye hazırlanıyor. “Empire” dergisinin internet sitesinde yer alan habere göre, Julia Roberts, Marti Leimbach’ın öyküsünden uyarlanan film için görüşme masasına oturdu.

Stephen Chbosky’nin sinemaya uyarladığı film, Londra’da iki çocuğuyla yaşayan bir ailenin öyküsünü anlatıyor. Roberts’ın, bu çocuklardan birinin otistik olduğunu fark ettikten sonra yaşamını ona adayan anne rolünü üstlenmesi bekleniyor.

Julia Roberts, 1991 yılında da yine Leimbach’ın öyküsünü kaleme aldığı “Genç Ölmek-Dying Young” adlı filmde rol almıştı.

Roberts’ın 2006 projeleri bu kadarla da sınırlı görünmüyor. Ünlü yıldız, Tom Hanks ile rol alması teklif edilen “Charlie Wilson’s War” adlı film için görüşmeleri sürdürüyor. Tanınmış yıldız, “The Anty Bull” adlı animasyon filmde de seslendirme yapacak.
Kaynak:Hürriyet 20 Mart 2006


 
Süper Teyze 423
 Cenk’in annesi arkadaşına dert yanıyordu : - Sorma şekerim, bizim oğlan 14 yaşına geldi. Dersleri de fena değil. Ama hala saati söylemeyi bilmiyor ! Saatin kaç olduğunu soran olunca donup kal devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.