Sarandon ’barış annesi’ olacak
 

Ünlü oyuncu Susan Sarandon’ın, oğlunu Irak savaşında kaybeden ve ABD’de savaş karşıtlarının Rosa Parks’ı olarak nitelenen Cindy Sheehan’ı beyazperdede canlandırması planlanıyor. Oğlunu kaybettikten sonra ABD’nin Irak’ı işgaline karşı çıkan savaş karşıtlarının ateşli destekçisi ve birçok eylemin önderi Sheehan, bu hafta içinde New Orleans ve başkent Washington’da düzenlenecek protesto gösterilerine katıldıktan sonra, yine kendisi gibi savaş karşıtı ünlü oyuncu Sarandon’la bir araya gelerek, çekilecek filmin ayrıntılarını görüşecek.

“Barış Annesi” olarak nitelenen protestocunun hayatının anlatılacağı bağımsız filmde Sheehan’ı oynayabilecek en uygun oyuncu olarak Susan Sarandon’ın görüldüğü belirtiliyor.

Ayrıca bir film ekibi, Sundance televizyon kanalında haftalık reality dizi olarak yayımlanmak üzere Sheehan’ı sürekli izleyerek filme çekecek.

Cindy Sheehan, bu arada, bu ay başında ABD’nin BM Misyonu önündeki gösteri sırasında gözaltına alınırken yaralanmasından ötürü iptal ettiği AB ülkelerine hitap etmek için yapacağı geziyi de yeniden gündeme almayı planlıyor.
Geçen yıl Ağustos’ta Başkan George W. Bush’un Teksas’taki çiftliği önünde yaptığı savaş aleyhtarı gösteri sonrasında uluslararası arenanın dikkatini çeken Sheehan’ın, Bush’un annesine yazdığı mektuplardan kıvılcımlanan öyküsü daha önce Dario Fo tarafından ”Peace Mum” (Barış Annesi) adıyla oyunlaştırılmıştı.

Savaş karşıtı kampanyaları nedeniyle Hollywood’un muhafazakar kesimi tarafından ambargo uygulanmak istenen Susan Sarandon’a kısa süre önce yapımcı Miramax şirketi 1996 Japon yapımı müzikal “Shall We Dance”in Hollywood versiyonunda rol almasını teklif etmişti.

Susan Sarandon, başrollerde Richard Gere ile Jennifer Lopez’in yer alacağı filmin kadrosuna katılmak istediğini açıklamıştı.
Kaynak:Hürriyet 20 Mart 2006

 
Süper Teyze 327
Annesi banyoda duş alan oğluna seslendi : -Kulaklarını iyice temizlemeyi unutma oğlum ! Küçük oğlan da annesine seslendi : - Gerek yok anne ! Gayet iyi duyuyorum !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.