Devlerin savaşı
 

Türk Pop müziğinin iki dev ismi Sezen Aksu ve Nilüfer, bu akşam ayrı yerlerde hayranlarının karşısına çıkacak. Nilüfer Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda, Sezen Aksu ise TİM’de hayranlarıyla buluşacak.

Türk Pop müziğınin tartışmasız iki dev ismi Sezen Aksu ile Nilüfer, dostluklarıyla örnek iki sanatçı. Birlikte sahneye çıkan ve hiçbir zaman birbirleri hakkında kötü yorumlar yapmayan ki dev isimin konserleri aynı güne denk geldi. BKM tarafından organizasyonu yapılan Sezen Aksu konseri bu akşam Türker İnanoğu Show Center’da yapılırken, Most Prodüksiyon tarafından organizasyonu yapılan Nilüfer konseri Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. İki dev ismin konseri sanatçıların hayranlarını ikiye bölerken, iki dev ismin yeniden bir araya gelerek konser vermesi de sevenleri tarafından merakla bekleniyor.

Uzun bir aradan sonra konser verecek olan Sezen Aksu şarkılarını dinleyicileriyle birlikte seslendirecek. Yaz konserlerinin ardından uzun bir New York tatili yapan sanatçı, hayranlarıyla TİM sahnesinde hasret giderecek. Sezen Aksu konserleri 24 ile 25 Mart tarihlerinde.

Türk pop müziğinin divası Nilüfer tam bir buçuk yıl aradan sonra ısrarlara dayanamayıp İstanbul gecelerinde yer almaya karar verdi. Müzisyen olarak kendisini en çok besleyen aktivitenin konserler olduğunu her zaman söyleyen sanatçı ilk olarak Most tarafından düzenlenen “Bahar Konserleri”yle  sevenleriyle buluşuyor. 30 kişilik büyük orkestrası ile Lütfi Kırdar’da  24 Mart gecesi ilk konserini verecek olan  Nilüfer için A46 muhteşem ve çok özel bir sahne düzeni hazırlıyor. Bu konserin tekrarı ise 15 Nisan’da yapılacak. Nilüfer 15 Nisan’daki konserinin hemen ardından ise tam 10 yıl sonra Günay’da çıkacak.
Kaynak:Hürriyet 24 Mart 2006

 
Süper Teyze 114
Beril halasına sordu  - Neden eniştemle sizin çocuğunuz yok halacığım ? Halası gülümsedi : - Çünkü leylekler bize bebek getirmediler Berilciğim ! Küçük kız başını salladı : - Şi devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.